• Nieuws Bayards
  • Vacatures
  • Over ons
  • Contact
 
 

Architectuur

Moderne architectuur vraagt vandaag de dag om meer dan alleen functionaliteit. Gebouwen zijn creaties, weerspiegelingen van kunst, die uiteindelijk iconen worden. Architectuur is bepalend voor het straatbeeld dat we hebben, dus ook esthetiek speelt een steeds belangrijkere rol. Architecten maken meer en meer gebruik van aluminium doordat het fijner werkt dan conventionelere materialen, zoals staal en beton. Bayards heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan verschillende gedistingeerde, architectonische projecten over de hele wereld.

Kent u het Lord’s Media Centre in Londen? De Stairways of Palariccione in Italië? Nichols Bridgeway in Chicago? We hebben wereldberoemde architecten aangemoedigd om al hun ambities en creatieve ideeën te realiseren. Samen met hen hebben we aan de meest veeleisende en uitdagende architectonische projecten gewerkt. Veel van deze fabelachtige projecten hebben meerdere prestigieuze prijzen gewonnen, waar wij een significante bijdrage aan hebben geleverd.

Wat kunnen we samen bouwen?

-       Aluminium secties
-       Aluminium trappen
-       Aluminium bruggen
-       Aluminium voetpaden

Met aluminium zijn de mogelijkheden eindeloos!

Van creativiteit naar realiteit

Bayards heeft – met haar ontwikkelingscreativiteit en haar oog voor functionaliteit en esthetiek – veel aluminium oplossingen geleverd voor uiteenlopende architectonische projecten. Design tot leven brengen is niet alleen iets waar Bayards goed in is, het is ook iets waar we onze passie in kwijt kunnen. Dit is waardoor wij elke dag weer een stapje dichterbij kunnen zetten naar het volledig realiseren van onze projecten. 

Opmerkelijke projecten

  • Stairs of Palariccione
  • Lord's Media Centre
  • Barcelona Air Traffic Control Tower

Gebouwen waar we aan gewerkt hebben