• Nieuws Bayards
  • Vacatures
  • Over ons
  • Contact
 
 

Bruggen

Bayards weet alles over de ontelbare mogelijkheden van aluminium als constructiemateriaal. Dit is dan ook de reden dat wij verschillende aluminium oplossingen kunnen bieden voor zowel infrastructuur als transport. Ontdek de significante bijdragen die Bayards heeft geleverd aan deze industrieën!


Bruggen, voetpaden en drijvende wegen

De afgelopen jaren stonden voor Bayards in het teken van het ontwerpen, uitbreiden, opbouwen en reconstrueren van ontelbare bruggen. Van het vervangen van specifieke onderdelen, tot de complete vervanging van oude onderdelen door nieuwe aluminium constructies. We hebben aan verschillende projecten gewerkt: dek elementen vervangen, concrete brugsecties vervangen om het gewicht te verlagen en de draagcapaciteit te verhogen, en ga zo maar door.

Bayards maakt ook aluminium onderdelen voor voetpaden, en heeft daarnaast bijgedragen aan het belangrijke infrastructurele project “de drijvende weg”. We hebben dit in samenwerking gedaan met verschillende instituten, architecten en het Ministerie van Transport. De drijvende weg kan overal te water geplaatst worden, en biedt zo de ideale oplossing in geval van ontoegankelijke wegen en bruggen.

Aluminium in transport

Bayards biedt grootse aluminium oplossingen aan in de transportindustrie, met lichtgewicht en multifunctionele containers. Defensie gebruikt deze containers voor hun transportwerkzaamheden, maar onze containers worden nog op veel meer verschillende manieren gebruikt: ook als scheepslading. Van producten als chemicaliën tot producten voor de levensmiddelenindustrie: we bieden dus verscheidene mogelijkheden om de aluminium transportcontainers te gebruiken. Bayards levert onder andere:

-       Lichtgewicht, multifunctionele containers
-       Open dak containers
-       Geïsoleerde containers
-       Geaccommodeerde containers
-       Trailer chassis
-       Tanktrailers

Aan opties geen gebrek, als het gaat over Bayards’ containers! Dankzij de mangaten, laaddeuren, vlindervormige ventieluitgangen en handgrepen zijn ze aan te passen aan elk product, zoals koel- en vriescontainers, maar ook containers voor het transport van chemicaliën. Zelfs de meest gevaarlijke materialen kunnen veilig en economisch vervoerd worden. Omdat Bayards’ containers lichtgewicht en onderhoudsvrij zijn, kunnen brandstofkosten drastisch gereduceerd worden. We kunnen dus gerust stellen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog bij ons in het vaandel staat!

Opmerkelijke producten

  • Chicago Nichols Bridgeway
  • de Drijvende Weg
  • Islands of IJburg

Infrastructuur Projecten