• News
 • Careers
 • About us
 • Contact
 
 

Careers

Do you want to develop yourself and inspire others? Then you should keep an eye on our vacancies, or send us an open job application. Bayards is always looking for enthusiastic and ambitious professionals. There are enough challenges and opportunities within our company to develop yourself on a professional and personal level. Discover the possibilities and see if there is a vacancy available that speaks to you!

 • Open sollicitaties
 • HR Stagiair(e)
  • Vind jij het leuk om in contact te staan met mensen, wil jij een kijkje in de keuken nemen van onze HR afdeling en zit je in de laatste fase van je opleiding de richting Human Resource Management? Op onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage.
    
   Als HR Stagiair(e) zal je vooral bezig zijn met de ondersteuning op verschillende HR vlakken. Zo word je bijvoorbeeld betrokken bij het proces van de in- en uitdiensttreding van medewerkers. Daarnaast ondersteun je ons op het gebied van werving & selectie en opleidingen. Op het gebied van verzuim zorg je ervoor dat de verzuimadministratie tiptop in orde is. Als laatste word je betrokken bij de organisatie van bedrijfsbezoeken, de jaarlijkse kerstborrel, maar ook student gerelateerde (wervings-)evenementen.
    
   Binnen deze stage zal je met alle facetten van het HR vak in aanraking komen, om het voor jou een leerzame stage te maken. Gedurende deze stage kom je met alle collega’s van het bedrijf in contact en ook krijg je de mogelijkheid om bij de verschillende vestigingen een kijkje te nemen.
    
   Wij vragen
   • Je zit in de laatste fase van bijvoorbeeld je opleiding Human Resource Management.
   • Je bent hands-on, klantgericht, integer en een teamspeler.
   • Je bent 24 – 40 uur per week beschikbaar voor de meewerkstage.  
   Wij bieden
   Een meewerkstage bij Bayards betekent een uitdagende stage in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf met voldoende begeleiding tijdens de meewerkstage. Je komt te werken in het HR team bestaande uit 2 HR adviseurs. Je hebt ook veel contacten met collega’s van Bayards. De stage vangt zo spoedig mogelijk aan. Wij bieden een stagevergoeding.

   Solliciteren
   Meer informatie tref je aan op www.bayards.com of www.workatbayards.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Natasja de Groot, HR adviseur via 0184-683000. Je kunt solliciteren via onderstaande button.


   solliciteer op: HR Stagiair(e) »
 • Plaatwerker / Jachtbouwer
  • Bayards is toonaangevend in het ontwerpen en bouwen van grote en complexe aluminium producten in een markt die groeiend en zeer uitdagend is. Aluminium wordt steeds meer ontdekt en toegepast als lichter en milieuvriendelijker alternatief voor staal.
    
   Wij zijn op zoek naar plaatwerkers voor onze vestigingen in Nieuw-Lekkerland en IJsselmonde.
    
   Ben jij die plaatwerker/jachtbouwer/scheepsbouwer die een nieuwe uitdaging zoekt? Bij ons krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in hoogwaardige en complexe aluminium constructies. Je werkt mee aan de bouw van megajachten, offshore constructies, helikopterdecks of andere grote aluminium constructies. Je bent samen met een team van collega’s tot aan de oplevering bij onze klant betrokken om een top kwaliteitsproduct te realiseren.
    
   Wij vragen
   • Je toont betrokkenheid, je bent een collegiale teamplayer en je hebt een kwaliteits- en resultaatgerichte instelling.
   • Je hebt enige jaren ervaring in de scheepsbouw/jachtbouw/constructiebranche.
   • Zelfstandig van tekening kunnen werken is een vereiste.
   • Ervaring met aluminium is een pré.
    
   Wij bieden 
   Werken bij Bayards betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.
    
   Solliciteren
   Meer informatie over Bayards tref je aan op www.bayards.nl en www.workatbayards.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Eveline Kardienaal, HR Adviseur via 0184-683000. Je kunt solliciteren via onderstaande button.
    


   solliciteer op: Plaatwerker / Jachtbouwer »
 • Lasser
  • Ben jij een lasser die het gaaf vindt om zich verder te ontwikkelen in het aluminium lassen? Bij ons krijg je de kans om specialist in het MIG aluminium lassen te worden. Je kan onder andere ingezet worden bij de bouw van een luxe jacht, een helikopterdek, een brug of een legerverkenningsvoertuig. Al onze aluminium producten zijn van een bijzondere, hoogwaardige kwaliteit. Je bent samen met een team van collega’s tot aan de oplevering bij onze klant betrokken om een top kwaliteitsproduct te realiseren.
    
   Wij zijn op zoek naar lassers voor onze vestigingen in Nieuw-Lekkerland en IJsselmonde.
    
   Bayards is toonaangevend in het ontwerpen en bouwen van grote en complexe aluminium producten in een markt die groeiend en zeer uitdagend is. Aluminium wordt steeds meer ontdekt en toegepast als lichter en milieuvriendelijker alternatief voor staal.
    
   Wij vragen
   • Lasniveau MIG/MAG 3 en enkele jaren ervaring als lasser.
   • Ervaring in het MIG aluminium lassen is een pré, maar je kunt je natuurlijk ook intern ontwikkelen tot een ervaren aluminium MIG lasser.
   • Je kunt zelfstandig werken, je toont betrokkenheid en je bent een collegiale teamplayer.
    
   Wij bieden 
   Werken bij Bayards betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.
    
   Solliciteren
   Meer informatie over Bayards tref je aan op www.bayards.nl en www.workatbayards.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Eveline Kardienaal, HR Adviseur via 0184-683000. Je kunt solliciteren via onderstaande button.


   solliciteer op: Lasser »
 • Area Sales Manager
  • Heb jij affiniteit met techniek? Haal jij voldoening uit het scoren van nieuwe projecten? En ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie met doorgroeimogelijkheden bij een internationaal, technisch bedrijf? Lees dan snel verder!

   Bayards Aluminium Constructies B.V. is een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van het engineeren, ontwerpen, produceren en installeren van complexe aluminium constructies. We hebben wereldwijd 10+ verkoopkantoren, 4 productielocaties in Nederland en zijn actief in diverse sectoren, waaronder de offshore, bouw & infra, luxejachtbouw, (wind)energie en defensie. Naast Bayards Aluminium Constructies behoren ook Bayards UP – onze onderhouds- en inspectietak – en Bayards Build – onze bouw & infratak gespecialiseerd in complex buigwerk – tot de Bayards Groep.

   Bayards is een pionier in de markt wat betreft het ontwikkelen van gewichtsbesparende en onderhoudsvrije constructies. Omdat we met aluminium werken, is alles daarnaast ook extreem duurzaam en milieuvriendelijk, of het nu een helipad, verkenningsvoertuig of brug is. Alle constructies worden gemaakt met eigen ontworpen profielen en gebouwd volgens de laatste internationale regelgeving.

   Voor onze hoofdvestiging in Nieuw-Lekkerland zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven

   International Area Sales Manager Helidecks


   Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten in jouw regio. Naast het onderhouden van bestaande contacten, werk je ook op actieve wijze aan het werven van nieuwe relaties en klanten. Je bent in staat kansen te signaleren en je bent een technisch adviseur voor onze klanten. In overleg met jouw Sales Manager en de afdeling Proposal Engineering stel je offertes op. Daarnaast stuur je de potentiële agenten en partners in jouw regio aan. De focus ligt in deze functie op de verkoop van grote en complexe aluminium constructies – met name rooftop helipads en offshore helidecks in de Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

   Wij vragen een technische opleiding op HBO niveau met 6 tot 10 jaar internationale technische verkoopervaring. Je bent sterk commercieel gedreven en goed in het onderhouden van zakelijke contacten. Je werkt graag internationaal, vindt het leuk om te reizen en hebt een grensverleggende instelling. Daarnaast ben je flexibel, resultaatgericht en een teamplayer. Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een must.  

   Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf waarin alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

   Solliciteren
   Meer informatie over Bayards tref je aan op www.bayards.nl of www.workatbayards.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Eveline Kardienaal, HR Adviseur via 0184-683000. Je kunt solliciteren via onderstaande button.


   solliciteer op: Area Sales Manager »